Tim Kuppens

Bedenker | eigenaar

In 2000 ben ik in onze garage met Tim Rvs Design begonnen. Ik werkte 50% voor een baas en 50% voor mezelf. Dit zou een jaar als proef gebeuren, in overleg met mijn baas, maar in oktober werkte ik al 40 uur voor mezelf en ook nog 50% voor de baas. Af en toe huurde ik iemand in om me te helpen met de productie.
Toen de garage te klein werd ben ik verhuisd naar een hal achter de Schapendries en werd het eerste personeelslid aangenomen in 2014 (die werkt nog steeds bij ons). Toen het ook daar te klein werd, zijn we verhuisd naar een hal aan het Wilhelminakanaal Noord en na een aantal jaren zijn we in 2008 verhuisd naar ons eigen pand aan de Denariusstraat 23 in Oosterhout.
We begonnen via broer Ton Kuppens (Ansae) met het maken van RVS deurgrepen; dit doen we nog steeds en steeds meer kwam daar het produceren van kleinmeubelen bij. In 2008 toen we naar ons nieuwe pand gingen, hebben we een draai- een freesbank gekocht en zijn we ook veiligheidsbeslag gaan produceren en assembleren. Omdat we veel met interieurbouwers en stylisten werken kwamen die steeds met nieuwe vragen en ontwikkelingen vanuit de markt en zo hebben wij een jaar of 7/8 geleden ook een afdeling staal in het leven geroepen. We maken alles op maat van staal en RVS inmiddels met ons team.

Simone Kuppens – Groot

Mede-eigenaar | financieel directeur

Vanaf het begin toen ik hoog zwanger was van onze jongste zoon ben ik begonnen met de administratie en alles regelen achter de schermen. In eerste instantie naast mijn baan als secretaresse. Vanaf het moment dat de jongste op het voorgezet onderwijs zat ben ik volledig op kantoor voor ons bedrijf gaan werken. Alle stappen die we hebben doorgemaakt hebben we samen gedaan. Ik ben daarom ook super trots op ons bedrijf. Inmiddels hebben wij 5 personeelsleden in dienst buiten Tim en mijzelf. Momenteel doe ik de hele administratie tot aan de jaarcijfers toe en bij drukte wil ik ook nog wel eens bijspringen in de werkplaats.

Overig

Privacy verklaring

KvK nummer: 20099714
BTW-nummer: NL8119.95.963.B01

Contactgegevens

Tim Staal Design
Denariusstraat 23
4903 RC Oosterhout

Tel: 0162- 42 00 54
E-mail: info@timstaaldesign.nl